GIRA E2: a minimalista design

 

A Gira E2 kapcsolócsaládra a letisztult, egyszerű megjelenés jellemző. Kiválóan illik a jelenleg divatos belsőépítészeti stílushoz. Ennek a designcsaládnak van hagyományos és falsíkba süllyesztett változata is. Utóbbi esetében a szerelvény mindösszesen 3 mm-re emelkedik ki a fal síkjából, míg az előbbi a hagyományos szerelési eljárással telepíthető. A jelenleg 5 féle színben elérhető Gira E2 kapcsolócsalád ez év végén új taggal bővül, követve a mostani belsőépítészeti stílusirányzatot, melyre a visszafogott, egyszerű színek és vonalak jellemzőek. A nemesacél, fényes és matt fehér, alu, illetve antracit színt az eleganciát sugárzó matt fekete külső követi.

Természetesen ezt a külsőt is több, mint 320 féle belső funkcióval lehet ellátni, ahogy a Gira többi design kapcsolócsaládját.

Sőt, aki egy kicsit merészebb, a 6 féle színt variálhatja egyetlen kapcsolón belül is! Fekete matt keret fehér matt kapcsolóval? Alu vagy nemesacél kapcsolóval? Csak fantázia kérdése, és különleges, egyedi külsőbe öltöztethetjük a lakást.
Ha nehéz dönteni, segít a Gira Design Configurator, mely pár mozdulattal a falra varázsolja a virtuális kapcsolót, hogy a döntés könnyebb legyen.