GIRA kapcsolók

GIRA E2: a minimalista design

Április 27

A Gira E2 kapcsolócsaládra a letisztult, egyszerű megjelenés jellemző. Kiválóan illik a jelenleg divatos belsőépítészeti stílushoz. Ennek a designcsaládnak van hagyományos és falsíkba süllyesztett változata is. Utóbbi esetében a szerelvény mindösszesen 3 mm-re emelkedik ki a fal síkjából, míg az előbbi a hagyományos szerelési eljárással telepíthető.

A jelenleg 5 féle színben elérhető Gira E2 kapcsolócsalád ez év végén új taggal bővül, követve a mostani belsőépítészeti stílusirányzatot, melyre a visszafogott, egyszerű színek és vonalak jellemzőek. A nemesacél, fényes és matt fehér, alu, illetve antracit színt az eleganciát sugárzó matt fekete külső követi.

bővebben

Plug & Light avagy VILÁGÍTÁS MÁS MEGVILÁGÍTÁSBAN

Április 26
A 2018. évi Light&Building kiállítás egyik újdonsága, a Plug & Light névre elkeresztelt világítástechnikai megoldás, mely átformálja a beltéri világítást és fényerőszabályzást. A több világítástechnikában jártas gyártó által elindított kezdeményezéshez a Gira is csatlakozott. Az új elgondolás, rugalmasabbá teszi mind a tervezést, mind a szerelést, de legfőképp a használatot. A Plug & Light lényege, hogy a világítótestet egy speciálisan kiképzett csatlakozóba közvetlen kell illeszteni.

bővebben

MOST MUTASD MEG!

Április 24 Nézd meg! Mutasd meg! Melyik szín, melyik design legyen? Hogyan néz ki a falon?

Egy egyszerű alkalmazás, mely letölthető akár okostelefonra, akár Tabletre, és kezdődhet a próba!

A Gira által kifejlesztett Design Configurator, mely több innovációs díjat is nyert a közelmúltban, egy olyan egyszerű alkalmazás, amely megmutatja, a kiválasztott kapcsoló hogyan mutat a falon, hogyan mutat a csempén?

bővebben

BACK IN THE FUTURE BY GIRA STUDIO DESIGN

Április 24 A Gira számos innovatív újdonsággal lép idén (IS!) piacra, melyeket előzetesen, a két évente megrendezésre kerülő, frankfurti Light & Building kiállításon mutatott be a nagyközönség számára idén márciusban.

Egyik újdonságuk, a Gira STUDIO névre hallgató legújabb design kapcsolócsalád óriási érdeklődést váltott ki mind a szakmai, mind a laikus közönség köreiben. A recept egyszerű!

Öltöztesd a régit új köntösbe, a siker garantált!

bővebben