BACK IN THE FUTURE BY GIRA STUDIO DESIGN

A Gira számos innovatív újdonsággal lép idén (IS!) piacra, melyeket előzetesen, a két évente megrendezésre kerülő,  frankfurti Light & Building  kiállításon mutatott be a nagyközönség számára idén márciusban.

Egyik újdonságuk, a Gira Studio névre hallgató legújabb design kapcsolócsalád óriási érdeklődést váltott ki mind a szakmai, mind a laikus közönség köreiben. A recept egyszerű! Öltöztesd a régit új köntösbe, a siker garantált!

A Gira Studio stílusa a régi gyárépületekben, ipari csarnokokban használt, falon kívül elhelyezett, robosztus kapcsolók hangulatát, világát idézik, visszatérve a kerek keret, szögletes kapcsoló forma kombóhoz.

Ha valakinek mégis túl sok lenne a „falon kívüli lét”, választhatja a visszafogottabb, de mégis az alap formakoncepciót megtartó változatot, vagyis a falba simuló kereteket, akár vízszintesen, akár függőlegesen elhelyezett formában.

És mitől válik a régi újjá? A trendi fekete-fehér színkombinációnak köszönhetően!
Európa szerte ősszel lép porondra a Gira Studio. Érdemes előre gondolkozni, ha valami nagyon egyedire, különlegesre vágyik!
És ahogy illik, a többi Gira design kapcsolócsaládhoz hasonlóan, a Gira Studio is több, mint 300 funkciót tud ellátni a System 55, hagyományos villanyszerelési rendszer keretein belül.

További információk: GIRA Studio